zondag 27 maart 2011

Any team, Anywhere, Anytime...

Zaterdagochtend begonnen we aan onze avontuur dag in Utah, onze eerste wedstrijd tegen BYU stond gepland om 9.30. En omdat coach altijd wil dat we 3 uur van tevoren eten, zaten we om 6.30u al aan de ontbijt tafel... Het was nog niet zeker of we binnen of buiten zouden spelen, maar dat zou snel bekend gemaakt worden. Eenmaal aangekomen bij de banen, en klaar voor de warming-up werd besloten om de wedstrijd 1,5 uur te verlaten zodat de temperatuur beter zou zijn om buiten te spelen.. We moesten nog 1,5 uur wachten voordat we konden beginnen met de warming-up, maar konden uiteindelijk toch beginnen, het was op dat moment -3 graden celsius buiten! Even later werd het iets warmer, maar niemand begon sterk aan de wedstrijd. BYU was op alle fronten beter en we verloren te snel met 4-0.

We hadden daarna nog een wedstrijd te spelen, maar het was niet zeker of deze door kon gaan omdat de andere 2 teams nog aan het spelen waren op de indoorbanen. Het hing ervan af hoelaat die wedstrijd klaar zou zijn, hoelaat wij dan konden beginnen en of we op tijd klaar konden zijn om onze vlucht van 12 uur snachts te halen... Na een lange tijd wachten werd om 5.45u besloten dat we om 6.30u zouden gaan spelen, echter niet op universiteit waar het toernooi was maar op andere indoorbanen die dichterbij het vliegveld lagen.
Na een lange dag had niemand nog echt veel motivatie om nog een wedstrijd te spelen, zeker ook omdat we de hele nacht aan het reizen zouden zijn. Coach wilde echter Utah niet verlaten met de verloren wedstrijd van BYU en wilde revanche nemen tegen University of California Santa Barbara. Omdat we met de tijd in de knoei zouden kunnen komen, en we maar 4 banen hadden begonnen we met de singles en speelden we door tot de beslissing gevallen was. De eerste 4 singles gingen allemaal gelijk op maar onze nummers 1 tm 4 wisten ze allemaal te winnen! erg knappe 4-0 zege!!

Coach was zeer tevreden met deze overwinning, en vertelde later dat hij deze wedstrijd wilde spelen om te kijken of zijn team wel echt karakter had.. Hij vindt nu dat we zeker karakter hebben.. we can play Any team, Anywhere, Anytime... always ready to compete! GO HAWKS!

daarna was het snel douchen en eten en een lange sprint naar het vliegveld, de vlucht nog net op tijd gehaald...

in de auto eerder op de dag nog een filmpje gemaakt met mijn telefoon van de bergen in Utah, kwaliteit is niet super maar de natuur is super mooi..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten