zondag 20 maart 2011

End of the winning streak...

Na een hele reeks met goede overwinningen, was dit weekend een belangrijk weekend omdat we tegen 2 teams zouden spelen uit onze conference. Dit waren ODU en Georgia State, allebei sterke teams...
De wedstrijden waren op zaterdag en zondag, maar omdat ik vrijdag te laat was op de training werd ik zaterdag niet opgesteld door de coach... ik was er nogal boos over geworden maar heb het uiteindelijk moeten accepteren... De wedstrijd voor het team ging wel goed en we wisten met 6-1 te winnen van ODU.. Op zondag tegen Georgia State kreeg ik weer een nieuwe kans, ik dubbelde weer met Jersey, we waren echter niet echt in vorm en kregen ook geen kans om in de wedstrijd te komen.. de andere jongens maakten steeds een extra bal en we verloren terecht met 8-4.. Gelukkig wisten de andere twee dubbelteams wel te winnen en wisten alsnog het belangrijke dubbelpunt binnen te halen. Op naar de singles.. we wonnen al snel 2 extra singles waardoor we met 3-0 voor kwamen, maar verloren er daarna ook 3 waardoor het 3-3 werd. De beslissing van de wedstrijd kwam aan op de wedstrijd van Kosta, die inmiddels in de derde set bezig was. Beide teams brachten alle intensiteit die mogelijk was om de overwinning binnen te halen, er waren inmiddels steeds meer fans gekomen die allemaal aan het schreeuwen waren voor ons team, maar het lukte Kosta net niet... totaal 3-4 verloren..
Na een hele serie goede overwinningen zijn we nu dus weer met beide benen op de grond gezet, dit is opzich niet zo erg want we moeten ons weer focussen op komende week.
Woensdag spelen we een thuiswedstrijd tegen Cornell, dezelfde dag vliegen we nog door naar Utah, waar we een toernooi hebben en tegen 3 of 4 verschillende teams spelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten