woensdag 24 augustus 2011

Hurricane

Ik heb nog nooit zoveel mensen op een strand gezien als afgelopen dinsdag tijdens de beach blast... je kon er bijna niet meer normaal lopen, maar het was erg gezellig! We hebben weer veel nieuwe mensen leren kennen, zie de fotos voor een kleine impressie...



Verder hebben we deze week een groot aantal meetings gehad met ons team.. het gaat hier dan vooral over de verantwoordelijkheid die we hebben als team, dat we een voorbeeldfunctie zijn en veel mensen ons volgen.
Doordat Rafa en ik te laat waren bij een meeting moesten wij vandaag het park helemaal opruimen en zorgen dat alle bankjes en scheidsrechterstoelen opgeborgen werden. Dit moest gebeuren omdat er een hurricane aankomt en er zijn al talloze waarschuwingen geweest hiervoor.. Wellicht moet er een evacuatie plaatsvinden maar vooralsnog ziet het er naar uit dat het mee zal vallen..

Onze coach is echter erg nuchter, vrijdag hebben we weer onze Miles Time Trial, met het hele team een mijl lopen binnen 5.45 en als een iemand het niet haalt moet het hele team het de volgende morgen om 6.00u opnieuw doen...
De officiele tennistraining begint pas maandag, maar we zijn zelf al wel wat aan het trainen om in vorm te blijven!

Met de blessure gaat het ook wat beter, ik heb oefeningen gekregen van onze fysio en we hopen dat het daarmee over zal gaan... Weer veel om naar uit te kijken dus de komende dagen! Go Hawks!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten