woensdag 30 november 2011

Last week of practice..

Deze week is de laatste trainingsweek van het jaar 2011! Vanaf volgende week hebben we geen lessen op school meer en beginnen de examenweken. Volgens de NCAA regels mogen de coaches dan niet met ons werken omdat we voor onze schoolpunten moeten werken.. Natuurlijk kunnen we zelf wel zoveel trainen, fitnessen en conditietrainen als we zelf willen, maar dan zonder de coaches. Gister begonnen we de week goed met een dirty dozen workout.. We deden als team 3 dirty dozens, en de tijden werden bijgehouden.. degene met het slechtste gemiddelde moest eruit en kreeg een zogenaamde Burpee workout.. Een burpee is een oefening waarbij je eerst een squat maakt, daarna een keer opdrukt en vervolgens opstaat en omhoog springt.. en dit met sprints tussendoor, in totaal waren het er 100 voor degene die er als eerste uitlag.. Daarna ging de rest door met dirty dozens, en na elke 3 rondes viel er eentje af met het slechtste gemiddelde en ging ook in de burpee workout.. Echter, hoe langer je in de dirty dozens bleef, hoe minder burpees je hoefde te doen.. Ik werd uit eindelijk derde en moest nog 30 burpees doen.. Inmiddels weten we ook dat we in januari 2 nieuwe spelers erbij zullen krijgen, een Braziliaan en een Argentijn, het team gaat dus weer wat international worden.. let's go hawks!

1 opmerking:

  1. Ha P,

    Zoals bekend volgen we jouw berichten met veel aandacht. Leuk te lezen dat het allemaal erg goed gaat, ook op school trouwens?

    Je jongste broer heeft er trouwens z'n 1e filmrolletje opzitten, Klik op de link hiernaast en jij blijft bij wat er in het Veldhovense en VLTC in het bijzonder allemaal gebeurt:

    http://www.youtube.com/watch?v=a6dYGqOe6F4

    Groet Ivo

    BeantwoordenVerwijderen