vrijdag 6 januari 2012

Back at The Dub !!

Na een super goede vakantie in Bonaire en Aruba ben ik weer terug in The Dub !
Onze school maar ook de stad Wilmington heeft als bijnaam The Dub.
Omdat Wilmington de enige grote stad in de buurt is die met een W (double u) begint, en de Double U wordt dan weer afgekort tot The Dub. Daarom wordt UNCW ook vaak The Dub genoemd door de studenten hier!

Het vakantiegevoel was er wel meteen al uit, want de eerste dag was het meteen hard werken. Nog niet iedereen is terug maar Cheers, Rafa, Reilly en ik waren er al de eerste dag dus vond onze assistent coach Taylor (bijnaam T-Vaughn) dat we daar goed gebruik van moesten maken. We hadden een tennistraining van 2,5 uur, daarna liepen we een mijl en daarna nog een uur in de fitness.

Vandaag zijn de twee nieuwe spelers gearriveerd, ze heten Kaue (uitgesproken KaaWee) uit Braziliƫ en Manuel uit Argentiniƫ. Het deed me denken aan mezelf toen ik hier een jaar geleden aankwam, hoewel het weer nu een stuk beter is. Het is overdag zo'n 19 graden met clear sky en volle zon en ze hebben vandaag ook al met ons mee getraind. Woensdag beginnen de lessen weer op school dus tot die tijd kunnen we extra hard trainen en ons voorbereiden op het nieuwe seizoen, Lets Go Hawks !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten