donderdag 3 mei 2012

NCAA !!

De loting voor de NCAA is inmiddels bekend! Er mogen 64 teams aan meedoen die worden verdeeld in 16 groepen van 4.. per groep van 4 speel je op een verschillende plek, wij spelen in Chapel Hill (North Carolina) en de eerste wedstrijd is tegen Tennessee! De media was ook aanwezig tijdens de loting en we hopen dat we wat fans kunnen krijgen om naar Chapel Hill te reizen, het is namelijk niet zo ver weg!
Daarnaast hadden we deze week ook weer een banquet, maar deze keer was het alleen voor alle student-athletes van onze school. Er zijn ongeveer 350 student-athletes op onze school en tijdens dit banquet laten ze dan alle hoogtepunten en highlights van het afgelopen jaar zien. Er worden ook prijzen uitgedeeld en ik was een van de prijswinnaars van ons team.. Ik kreeg de prijs voor sportsmanship award, Blitz kreeg de prijs voor most improved player en Kosta won de most valueble team member award.. Daarmee moesten we dus op de foto samen met coach!
Verder zijn we hard aan het trainen voor de NCAA championships, en we zitten midden in de tentamens. Toch hadden we vandaag wat tijd over om naar het strand te gaan, het was 33 graden en strakblauw buiten met volle zon.. Het strand was vol met studenten dus dat was genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten