zaterdag 22 januari 2011

Freaky Fitness

na een goede tennisweek dit weekend geen tennis op het programma...
alleen vandaag een freaky fitness / conditioning workout, de rest van het weekend vrij...
freaky fitness day begon met een workout met de coach;
hij had een soort van circuit in de gym gemaakt met 5 stations,
beginnen met een 400 meter sprint op loopband in 58 seconden. De loopband staat gewoon aan op de goede snelheid dus je kan niet opeens harder of zachter lopen... als je eraf valt had je maar harder moeten lopen... vervolgens 3 zware oefeningen voor bovenbenen en als afsluiting opdrukken met dumbell gewichten. Deze ronde doen we in totaal 4 keer... daarna zit je al behoorlijk stuk.
Hierna moesten we echter nog doorgaan om ons normale fitness schema met fitness coaches Aron en Murph af te werken. Dit was ongeveer nog een uur extra fitness. De gym hier is heel anders dan bij David Lloyd.. het is koud binnen, je hebt alleen maar ijzer en er staat harde muziek aan. Perfecte omstandigheden om volle bak te trainen !
Kom er steeds weer achter dat ik dingen doe waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen...
Daarna had onze fysio Aldo, die uit Mexico komt, mij en Michael (Jersey) meegenomen naar een mexicaans eettentje om daar taquitos te eten..
kan nu bijna niet meer lopen maar gelukkig de rest van het weekend vrij !
vanavond speelt ons basketball team een TV-game (komt op tv), dus we kunnen nog kiezen of we in het stadion of op tv gaan kijken...

1 opmerking:

  1. Snap dat je nu dingen hebt gedaan, waarvan je nog eens niet wist dat je het uberhaupt wel kon...

    Je bent ook niet goed snik dat je op zo een loopband gaat rennen:P 58 sec. - 400 meter is een dodelijke ervaring:) geloof best dat je na een aantal series helemaal kapot bent;)

    Enjoy your stay!

    BeantwoordenVerwijderen