maandag 10 januari 2011

Lokale Donut Tent !!



Trainingsweek goed afgesloten met een sunday doubles practice en daarna een ice bath met het team... eerlijk is eerlijk; in zo'n ijsbad voel je je slecht maar daarna voelen je benen een stuk beter aan !!
's avonds was het poker time met het team en met een aantal goede blufs was ik de grote winnaar, wat me weer wat extra bucks opleverde !!
Vandaag was het de bedoeling dat de andere twee nieuwe jongens en ik een orientatie kregen van de school maar door het slechte weer ( er ligt 3 centimeter sneeuw, dat komt hier bijna nooit voor....) is dit verzet naar morgen... Rafa, de jongen uit Peru had in z'n hele leven nog nooit sneeuw gezien en heeft een half uur staan springen en dansen in de sneeuw en kon niet stoppen met sneeuwballen gooien...

maar... dit betekende dus een hele dag vrij !!

Michael (nickname Jersey) nam ons mee downtown en liet ons een paar populaire plaatsen in de stad zien, onder andere nam hij ons mee naar een lokale donut tent,
zie video..................

3 opmerkingen:

  1. Hoi Pedro,
    Leuke ervaringen. Ik weet van Iris dat het leuk is om een blog te volgen maar nog leuker is het voor de schrijver om reacties te krijgen. Die sneeuwervaringen van mensen die nog nooit sneeuw hebben gezien zijn prachtig.
    Veel succes en vooral met jullie harde trainingsmethodes. groetjes Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Pe,

    dat zijn veel donuts......

    Succes met de college-start deze week!

    BeantwoordenVerwijderen