dinsdag 20 maart 2012

Vamos!

Ook tegen Texas een goede wedstrijd gespeeld! In de dubbel met Kaue begonnen we erg sterk en met 16 gewonnen punten op rij liepen we uit naar een snelle 4-0 voorsprong.. Daarna zakte we iets in maar omdat we goed bleven serveren wonnen we makkelijk met 8-3.. Op naar de singles, voor het eerst de tweede singel! Ik had er veel zin in en speelde zoals we van tevoren afgesproken hadden.. met agressief spel en veel trips naar het net gaf ik de tegenstander weinig ritme en won met 6-3 6-4.. Totaalscore met het team was 5-2, coach was erg tevreden met de aanpassingen die ik nu gemaakt heb met mijn spel en blij dat het zo goed werkt.. Maar er is toch nog erg veel ruimte voor verbetering en dat is natuurlijk een goed teken!

Vandaag hadden we voor het eerst sinds lange tijd weer een trainingsdag met conditietraining en dat was meteen een erg zware.. Na een tennistraining van 2 uur deden we 8 dirty dozens, gevolgd door een normale conditietraining en daarna nog een uur fitness met onze fitness coach Aaron!

We hebben niet meer zoveel dagen dat we volle bak aan onze conditie en fitness kunnen werken dus elke dag dat het kan wil coach het ook goed aanpakken, volgende wedstrijd is vrijdag.. thuis tegen DePaul University.. Lets go Hawks!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten