woensdag 16 februari 2011

High Intensity !!

Gister de wedstrijd tegen grote concurrent Elon gespeeld...
vorig jaar had ons team blijkbaar nogal ruzie met dit team dus we waren voorbereid op een wedstrijd waarin van alles kon gebeuren !
We moesten sowieso op en naast de baan alle energie brengen die we hadden, om deze wedstrijd naar ons toe te trekken..
Ik stond alleen in de doubles line-up, samen met Jersey...
We begonnen niet erg goed, maar konden gelukkig wel bij blijven tot 3-3, en daarna ging het steeds beter lopen..
Ondertussen zagen we dat Kosta en ills dik aan het winnen waren, maar Shuks en Coop hadden het erg lastig.. Door een paar goede games liepen Jers en ik uit naar 7-4 en hadden we 2 matchpoints.. Kosta en ills hadden al gewonnen en Shuks en Coop stonden achter. We konden onze 2 matchpoints niet benutten en lieten onze tegenstanders onnodig terug komen.. het werd 7-6, tijdens de wissel verloren Shuks en Coop hun wedstrijd dus het was 1-1 in dubbels... onze wedstrijd was beslissend! Ik kon de wedstrijd uitserveren op 7-6, had nog geen service game verloren en ook nu serveerde ik sterk.. op 40-15 zei ik tegen Jers dat ik een ace naar buiten ging slaan en die kwam er ook!! 8-6 gewonnen, dubbelpunt voor ons ! Come onnnn!

Daarna de singles... Jersey en Rafa wisten snel te winnen waardoor we al snel met 3-0 voor stonden.. Dubbs wist het niet te redden en verloor na een lang gevecht... 3-1.. iedereen langs de kant was na elk punt aan het schreeuwen om onze jongens er doorheen te trekken... Shuks, kosta en coop stonden nog op de baan.. allemaal in een 3-setter.. We hadden nog maar 1 wedstrijd nodig om als winnaars naar huis te gaan ! Ondertussen kwamen er steeds meer fans van Elon om hun team aan te moedigen.. Er werd steeds meer aangemoedigd en geschreeuwd.. op een gegeven moment begonnen een aantal Elon-fans zelfs een van onze spelers uit te schelden waardoor er nog wat kleine ruzies ontstonden.. de intensity was very high !! iedereen voelde de spanning en de wedstrijden werden steeds spannender... Uiteindelijk wist Coop de derde set eruit te trekken, wat ons de overwinning bracht !!! Shuks en Kosta verloren hierna vrij snel in de 3e set maar dit maakte niet meer uit want we hadden gewonnen !! Coach en Asst. Coach waren super excited en trots dat we hier de overwinning mee naar huis namen...
Op de weg terug hebben we een team-diner gehad in een Indisch restaurant..

Morgenvroeg vertrekken we naar Maryland, om daar vrijdag te spelen tegen University of Maryland, College Park. Zaterdag gaan we met het team naar Washington DC, de stad bekijken. Goede vooruitzichten !!

Let's Go Hawks !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten