donderdag 24 februari 2011

If you burn with enough intensity, you can set the world on fire

Nieuwe words of wisdom deze week;
If you burn with enough intensity, you can set the world on fire.
Coach doelt hiermee vooral op het teamgebeuren, hij vindt dat als een speler van het team een slechte houding heeft, de rest van het team dit min of meer volgt. Als je zelf veel energy en intensity laat zien, kun je hiermee je team ook opstoken!

Gister een extra uitdagende training gehad, er kwam een Argentijnse jongen kijken, hij is wellicht een optie om in het team te komen volgend jaar. Coach wilde de training extra challenging maken en had een soort circuit bedacht.
Beginnen met dubbels met verschillende partners; pas als je 4 punten op rij won mocht je door naar het volgende station. Hierin speelde je een punt tegen je dubbelpartner waarmee je net 4 punten hebt gewonnen, eentje alles cross en de ander alles rechtdoor. Alleen de winnaar mocht door naar het volgende station, verliezer weer terug naar de dubbels. In het volgende station kreeg je 10 smashes en volleys, die allemaal goed moesten. Als je dat haalde, een dirty half dozen sprinten binnen 19 seconden, meteen gevolgd door 3 tweede services die allemaal naar de backhand kant geserveerd moesten worden. Als je dat haalde kwam je in het eindstation, hierin moest je 1 punt spelen tegen Assistant coach T-vaughn, je moest een bepaald patroon spelen in dit punt en het punt winnen. Als je alles achter elkaar haalde, was je klaar met de training. Als je in welk station dan ook een foutje maakte, meteen weer terug naar station 1 met de dubbels! Dus een erg mentale training. We hadden anderhalf uur de tijd om het te halen, wie het niet haalde.. volgende ochtend om 06.45u opnieuw proberen! 7 van de 9 haalde het, waar ik er één van was.. de andere 2 mogen nog een keer terug komen voor iets extra's...

Ondertussen ook al begonnen aan m'n 3e paar schoenen! De coaches zeggen zogenaamd dat ze pas nieuwe schoenen willen geven als je tenen bloeden, dus heb al in deze paar weken al 2 paar schoenen compleet versleten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten