zaterdag 16 juli 2011

Special tactics !!

Ook vandaag in de halve finale dubbel met Ille stonden we goed te spelen.. we gebruikten veel wisselende tactieken die vaak goed uitpakten! uitslag 6-0 6-3! Met name een tactiek baarde veel opzien bij de mensen; wanneer de ene serveert, gaat de ander achter de serveerder staan. De serveerder speelt dan serve-and-volley en de ander blijft achterin en gaat in de rally 'pompen' (volle bak). Ille is ook linkshandig en kan dit vooral goed op rechts aan zijn backhandzijde, ik vooral op links aan mijn forehand zijde... Maar door het af en toe om te draaien en van kant te wisselen maak je het nog lastiger voor de tegenstanders!
Omdat we heel veel verschillende soorten tactieken af bleven wisselen kregen de tegenstanders weinig ritme en wisten ze eigenlijk nooit waar ze aan toe waren...

We kregen naderhand zelfs complimenten van de fotograaf, hij was er eens goed voor gaan zitten om het vast te kunnen leggen!



Morgen om 10.30u de halve finale single tegen de nr 12 van Nederland! Bij winst daarna nog de finale, en om 15.30 uur de finale dubbel!!

Ik kijk er naar uit... Let's Goooo!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten